Truskawkowy jogurt z płatkami jaglanymi + migdały

Składniki na 5 porcji

  • Jogurt naturalny typu SKYR – 150 g (1 x Opakowanie)
  • Truskawki – 140 g (2 x Garść)
  • Płatki jaglane – 30 g (2 x Łyżka)
  • Migdały – 30 g (2 x Łyżka)

Całość zawiera: 440.7 kcal, B 27.4 g, T 17.2 g, Wp 40.7 g

 

Wykonanie:

Jogurt mieszamy z płatkami i truskawkami (truskawki możesz pokroić na mniejsze części). Przekładamy do pojemnika. Migdały pakujemy osobno.

PROJEKT FINANSOWANY Z FUNDUSZU PROMOCJI MIĘSA WIEPRZOWEGO, FUNDUSZU PROMOCJI MIĘSA WOŁOWEGO, FUNDUSZU PROMOCJI ZIARNA ZBÓŻ
I PRZETWORÓW ZBOŻOWYCH ORAZ FUNDUSZU PROMOCJI OWOCÓW I WARZYW

WYKONANIE: MAŁEK MEDIA