Kanapki z masłem orzechowym i dżemem + jogurt pitny

Składniki na 1 porcje

  • Chleb graham – 60 g (2 x Kromka)
  • Masło orzechowe – 22.5 g (1.5 x Łyżeczka)
  • Dżem 100% owoców (różne rodzaje) – 15 g (1 x Łyżeczka)
  • Skyr pitny naturalny – 330 g (1 x Opakowanie)

Całość zawiera: 504.2 kcal, B 35.1 g, T 18.5 g, Wp 49.7 g

Wykonanie:

Na jedną kromkę chleba smarujemy masło orzechowe i dżem, przykrywamy drugą.

Jogurt pakujemy osobno.

PROJEKT FINANSOWANY Z FUNDUSZU PROMOCJI MIĘSA WIEPRZOWEGO, FUNDUSZU PROMOCJI MIĘSA WOŁOWEGO, FUNDUSZU PROMOCJI ZIARNA ZBÓŻ
I PRZETWORÓW ZBOŻOWYCH ORAZ FUNDUSZU PROMOCJI OWOCÓW I WARZYW

WYKONANIE: MAŁEK MEDIA